Service hos E-trade

Webshop design

Vi kan lave alt lige fra små præsentations hjemmesider med en enkelt side, til store webshops med tusindvis af produkter. Alle vores hjemmesider designes i wordpress og er responsive, hvilket betyder de passer til alle platforme.

Google ads

Få hurtige resultater med google ads

Skab mere synlighed og få masser trafik til dit website, med en Google Ads kampagne. I modsætning til arbejde med SEO, kan du med en Google Ads kampagne, lyn hurtig komme til tops på side 1 på google SERP, med alle dine søgeord. Via annoncenetværket, kan vi målrette direkte ud til de brugere der allerede har besluttet sig for et køb, eller via Displaynetværket, kan vi brande dit site, produkt eller virksomhed.

Søgemaskineoptimering

Bliv mere synlig online på den lange bane med SEO

Søgemaskineoptimering også kaldet SEO, er efterhånden blevet lige så vigtigt som selve hjemmesiden. I dag er det er ikke nok blot at have en hjemmeside, den skal også være synlig. Og hvis du ønsker at tiltrække mange besøgende, kan det være nødvendigt at lave Søgemaskineoptimering af sin hjemmeside eller webshop. Hos E-Trade laver vi først en SEO analyse af dit site, og udarbejder herefter løsning der passer til dit behov.

Afspil video

Om E-Trade

E-Trade er et lille webbureau bestående af mig selv Dennis Rode, som driver og ejer bureauet. Jeg har mange års erfaring med hjemmesider og webshops, og går meget op i hvordan det enkelte site optimeres bedst muligt, for at opnå størst mulig afkast.

Jeg bygger ikke hjemmesider og webshops blot for at tjene penge. Jeg gør det fordi jeg brænder for at bygge og skabe noget, som jeg har lyst til at være en del af.  

Søgemaskineoptimering er en stor del af at drive en hjemmeside eller webshop, og det er noget som jeg prioterere meget højt og hele tiden holder trit med udviklingen. Læs mere her.