Resultater med SEO

Ved at arbejde med Søgemaskineoptimering også kaldet SEO på din hjemmeside, flytter du din hjemmeside fra i nogen tilfælde at være usynlig til at være synlig på googles index. Det betyder at du vil kunne opnå langt bedre placeringer på google og andre søgemaskiner og dermed få flere besøgene og omsætning til din hjemmeside. 

Det er i langt de fleste tilfælde mere rentabelt at lave søgeoptimering frem for at bruge dyre annonce-kroner. 

Intern Søgemaskineoptimering

Det første man normalt vil gøre, er at lave en analyse af dit site hvor man finder frem til de mest effektive søgeord. Herefter  vil gennemgåes alt det tekniske og optimering af sitet så det bliver mere søgemaskine venligt. Det vil indebære hastighedsoptimering samt opdatering af tags og meta beskrivelser.

Til at hjælpe dig med både intern og ekstern SEO, kan vi anbefale det nye SEO- værktøj fra morningscore

Ekstern Søgemaskineoptimering

Så snart alt det interne er på plads påbegyndes linkbuilding. Det vil sige at der kigges på hvilke site der linker til dit site og optimere videre herefter. 

Til hjælp med din Linkbuilding, kan E-Trade anbefale SEOworks. det er et firma specialleret i netop links til både egne og kunders webløsninger. Du udvælger selv de links du blir tilbudet og faktisk til nogle rimelige overkommelige priser.

Godt at vide

Når du har en webshop eller et andet website er det klogt at stifte bekendskab med google. Google har nogle helt særlige regler når det handler om at rangere sig på søgemaskinerne. Hos Google vil man gerne gøre brugeroplevelsen så nem og behagelig som muligt og vil gerne vise kvalitet hele tiden, uanset hvad man søger efter. Derfor stiller Google med rette, krav til dit website og til hvordan du SEO optimere det. Du kan her læse mere om Googles retningslinjer.