Dennis Rode

Webdesigner & SEO Specialist

Mit navn er Dennis Rode, indehaver af E-Trade. Jeg har beskæftiget mig med online forretninger lige siden jeg i 2010, bygget min første webshop. De seneste år har mit fokus været på markedsføring, og arbejder i dag som selvstændig SEO-specialist, i mit eget webbureau, E-trade.

Dennis Rode SEO Specialist
SEO Specialist fra etrade på arbejde

Med snart mange års erfaring, kan jeg godt kalde mig for både SEO-ekspert og webdesigner. Jeg har flere forretninger som selvstændig bag mig, hvor online marketing altid har været en stor del af mit arbejde, senest nu i mit eget webbureau E-Trade.

Siden begyndelser af 2018, har kernen i mit arbejde været søgemaskineoptimering og online marketing, hvor min ekspertise indenfor SEO og Googles algoritme er styrket enormt.

Min drivkraft er min passion, for at se resultaterne af de mange muligheder, der er i online marketing. Alle de små faktorer, som tilsammen betyder forskel på synlighed med topplacering hos Google, og andre søgemaskiner eller total usynlighed. Konkurrencen er hård og udviklingen konstant, og derfor er SEO enormt spændende at arbejde med.

Du kan her læse mere om Webdesign eller SEO.

Eksamensbevis

Kan stolt præsenter et 12 tal ved eksamen i digital marketing, samt en 10 tal ved eksamen i E-Handel på cphbusiness.

Aktive certificeringer

Google Analytic

International SEO

Local SEO

SEO Foundations

SEO Keyword Strategy

Link Building in Depth

SEO Videos

Writing a Compelling Blog Post

Content Marketing

Igangværende kursus som forventes afsluttet i Januar 2019