En god start for E-Trade

Et webbureau der laver Søgemaskineoptimering og hjemmeside design

Den 1 januar 2018 startede E-Trade op i sin nuværende form, med fokus på design af hjemmesider og webshops, samt Søgemaskineoptimering. Den første måned i opstarten var det dog temmelig svært, for hvordan skal man lige finde sin første kunde og efter en måned uden en eneste kunde kan man godt blive lidt sørgemodig, og man spørger sig selv om det nu var det rigtige at kaste sig ud i. 

Men så en dag i februar skete det. Den første kunde meldte pludselig sin ankomst. Ved et tilfælde var jeg en smut tur i byen en lørdag aften og løb ind i en gammel kollega. Han spurgte naturligvis hvad jeg beskæftigede mig med i dag og jeg fortalte ham at jeg designer hjemmesider i mit eget lille webbureau, og minsandten om ikke han stod og skulle bruge en ny hjemmeside. Herfra spredte rygtet sig hurtigt og i løbet af ingen tid var der pludselig en venteliste på design af nye hjemmesider. Så selv i disse digitale tider skal man ikke undervurdere mund til mund metoden. 

Erfaringen fra de første par måneder har medført at E-trade har forelsket sig i Elementor der er et relativt nyt plugin til wordpress, som har vist sig at være et rigtig godt værktøj i processen med opbygning af nye hjemmesider og der er ingen tvivl om at der vil blive satset stor på dette fremover. 

Jeg håber bestemt at den gode start fortsætter for jeg kan mærke hvordan det kribler i fingerne for at få lov til at designe…

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest