Blog
Blog med sidste nyt fra E-Trade

Velkommen til vores blog hvor du kan du følge med i hvad E-Trade laver samt måske finde nyttige artikler som kan hjælpe dig med svar på spørgsmål omkring E-Trade eller andet relateret til design af hjemmesider eller søgemaskineoptimering.

Webshop der matcher dine kunders behov
E-Trade NEWS
Dennis

Webshop der matcher

Få en webshop, der er matcher dine og kundernes behov Uanset om du skal have en ny hjemmeside eller optimeret din nuværende, er det vigtigt, at du allierer dig med eksperter på området – fx et webbureau. På den måde får du en skræddersyet hjemmeside, der matcher dine tanker og

Læs mere »
Et webbureau der laver Søgemaskineoptimering og hjemmeside design
E-Trade NEWS
Dennis

En god start for E-Trade

Den 1 januar 2018 startede E-Trade op i sin nuværende form, med fokus på design af hjemmesider og webshops, samt Søgemaskineoptimering. Den første måned i opstarten var det dog temmelig svært, for hvordan skal man lige finde sin første kunde og efter en måned uden en eneste kunde kan man

Læs mere »

Du er meget velkommen til at dele artikler her fra E-Trades blog, hvis du mener indeholdet kan have en relevans for andre. Ellers håber jeg at du fandt den information du søgte. Alle indlæg er skrevet af e-trade og er ikke sponsoreret af 3 part. Indlæg på denne blog er ment som information om E-Trade eller om nogle af vores produkter så som design af hjemmesider eller søgemaskineoptimering.

Hvad er en blog? Det er enlig et meget bredt begreb. Det kan være alt fra en dagbog, hvor man skriver om sit liv eller en måde at holde familie og venner opdateret. Blogs bruges også af virksomheder til at holder sine kunder opdateret om nyheder og samtidig komme i dialog med kunderne. Faktisk kan nogen blogs blive så store at de kommer i konkurrence med de mere kommercielle medier.

En blog er i princippet hvad du selv gør den til for der er i virkeligheden ikke nogen regler. Når det er sagt så er det selvfølgelig bloggens ejer der sætter reglerne. Man bestemmer selv om ens læsere skal have mulighed for at kommentere på indholdet eller ej, eller om man selv vil godkender kommentarer før de slås op. 

Det mest anvendte platform for blogge er WordPress som idag har en næsten alt dominerende markedsandel blandt CMS systemer. Dette er også en af grundende til at E-Trade har valgt udelukkende at beskæftige sig med WordPress platform når vi designer nye hjemmesider. Du kan læse meget mere på Wikipedia.