Resultater med SEO

Ved at arbejde med Søgemaskineoptimering også kaldet SEO på din hjemmeside, flytter du din hjemmeside fra i nogen tilfælde at være usynlig til at være synlig på googles index. Det betyder at du vil kunne opnå langt bedre placeringer på google og andre søgemaskiner og dermed få flere besøgene og omsætning til din hjemmeside. 

Det er i langt de fleste tilfælde mere rentabelt at lave søgeoptimering frem for at bruge dyre annonce-kroner. 

Pris eksempler på SEO

En Løsning med Søgemaskineoptimering fra E-Trade løber altid i min 4 måneder.

Alle priser er ex moms

Intern Søgemaskineoptimering

Det første E-trade gør er at lave en analyse af dit site hvor vi vil finde frem til de mest effektive søgeord. Herefter  vil vi gennemgå alt det tekniske og optimere sitet så det bliver mere søgemaskine venligt. Det vil indebære hastighedsoptimering samt opdatering af tags og meta beskrivelser.

Ekstern Søgemaskineoptimering

Så snart alt det interne er på plads vil vi gå i gang med linkbuilding. Det vil sige at vi vil kigge på hvilke site der linker til dit site og optimere videre herefter. 

Godt at vide

Når du har en webshop eller et andet website er det klogt at stifte bekendskab med google. Google har nogle helt særlige regler når det handler om at rangere sig på søgemaskinerne. Hos Google vil man gerne gøre brugeroplevelsen så nem og behagelig som muligt og vil gerne vise kvalitet hele tiden, uanset hvad man søger efter. Derfor stiller Google med rette, krav til dit website og til hvordan du SEO optimere det. Du kan her læse mere om Googles retningslinjer.

Tager pt ikke nye kunder ind pga arbejde med større projekt

Opdateret d. 7 nov. 2020.